RIU acaba de presentar Abans tot això eren camps!

Els RIU encarem la recta final del nostre tercer disc i ho farem el 30 de setembre a la Festa de Tardor de Lleida i el 5 d’octubre a la Fira Mediterrania de Manresa, on participem de l’espectacle inaugural Saba. 

A Lleida farem dos concerts a la Plaça del Diòsit i en el marc de la mostra de cervesa artesana de tardor. Un concert vermut a les 13:30 i un de tarda a les 18:00. Fa 4 anys que no toquem a Lleida i en tenim moltes ganes!

http://www.paeria.cat/festes/tardor2017/cat/dissabte30.asp

A Manresa formarem part de la inauguració de la Fira Mediterrania amb l’espectacle Saba. Serà a la sala gran del Kursaal i compartint amb:

Maria Arnal & Marcel Bagés · Judit Neddermann · Joana Gomila · Criatures · Manu Sabaté · Pau Figueres · Riu · Xavier de Bétera · Rufaca Folk Jazz Orquestra · Escola Folk del Pirineu · Magí Canyelles

Antoni Gaudí va dir una vegada que l’originalitat consisteix en el retorn a l’origen. Conscient de la importància de buscar una veu pròpia i de la força de la tradició com a matèria creativa, hi ha un interessant planter de joves músics als Països Catalans que, combinant avantguarda i tradició des de diferents òptiques, estan transformant la música d’arrel.

Per inaugurar l’edició dels seus 20 anys, Fira Mediterrània els vol donar la veu, i reuneix sobre l’escenari alguns dels noms més destacats d’aquesta generació. Es tracta d’un concert amb un format irrepetible, ple de col·laboracions inèdites amb prop de quaranta músics a l’escenari i la participació d’una big band de luxe com és la Rufaca Folk Jazz Orquestra, que combina especialistes en la música del Pirineu amb alguns dels millors joves músics de jazz del país. Saba nova per a vells sentiments!

ESPECTACLE INAUGURAL

PRODUCCIÓ PRÒPIA Fira Mediterrània de Manresa

Compra d’entrades: 

https://firamediterrania.cat/programacio/saba-joves-musics-darrel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *