Concert de la Candelera RIU + A4Cordes

Primer de tot volem dedicar aquest concert a un gran apassionat de la música tradicional i impulsor de molts concerts de la Candelera a Sant Elies de Mediona, en Peric Maese, el nostre amic que ens va deixar aquest 2015. Aquest 2015 la Candelera va plorar la seva marxa però nosaltres el mantindrem ben viu al nostre record, estimant-lo com ell s’estimava la vida.

A nivell artístic serà la primera vegada que les nostres cançons sonaran acompanyades d’una orquestra de cambra. Dijous passat dia 11 vem poder fer un assaig plegats i ens va sorprendre molt positivament el resultat de l’experiment. Sona gros!! I diem experiment perquè aquest any ho hem plantejat així, com un petit experiment de 4 cançons arranjades per l’ocasió, però que en un futur podem ampliar per a un concert complet. Tan de bo sigui així. La idea va néixer tot just fa un any al concert de la Candelera quan l’Herminio Gamez ens ho va plantejar des d’Omnium Sant Boi. Vem donar-li unes quantes voltes als “caperrons” i al juliol ens reuníem amb el Càndid Rodríguez per encarar el projecte: tocava decidir quines peces escollíem. Finalement vem triar el Matí de Solsona, els Cigalons de Canalda, Joan del Riu i el Ball pla de Lladurs.  Estem encantats de com ho fan sonar aquesta jove orquestra A4Cordes, han treballat molt i ens fa sentir orgullosos de compartir escenari amb ells. No volem ser pesats, però de debò que serà un concert ÚNIC i es per això que volem que el visquem plegats.

Tots som RIU!!

Data i hora: 28 de febrer a les 19:00h.

Lloc: Can Massallera, Sant Boi.

RIU+A4Cordes

2 thoughts on “Concert de la Candelera RIU + A4Cordes”

  1. Nois, soc una de les violinistes de A4cordes, i voldria demanar-vos si teniu alguna gravacio de la versió dels Segadors q vau tocar ahir a la Colonia Güell. La trobo fantàstica i no puc més q felicitar-vos. Gràcies

    1. Hola Esher! Doncs no ho tenim gravat. Mirarem si en propers concerts la podem gravar. Potser es torna a fer el RIU360 el dia 20 de gener al Tradicionarius de Gràcia, estem lligant-ho ara mateix. Ja us tindrem informats!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *